Diensten

UitzendenHet voordeel van onze uitzendkrachten is dat wij ze binden aan onze organisatie. Dit doen we door extra persoonlijke aandacht, begeleiding en het bieden van opleidingsmogelijkheden. Hierdoor blijven onze uitzendkrachten langer werken. Wij creëren hiermee continuïteit en wederzijdse vertrouwen. Wij hanteren een van de scherpste tarieven in de uitzend-wereld. Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

DetacherenIdeaal bij de inzet van medewerkers op projecten waarvan de duur vooraf vast staat. Meestal gaat het om specialistische medewerkers die al dan niet door opdrachtgever zelf worden geselecteerd. Detacheren is voor zowel opdrachtgever als de medewerker meer bindend dan een arbeidsverhouding op uitzendbasis. Zowel de werknemer als de opdrachtgever hebben meer zekerheden omdat de duur van de opdracht voor beide partijen bekend is.

Werving & SelectieWe hebben het hier over sollicitanten en niet over uitzend-krachten. Bij deze dienst is het de bedoeling dat de sollicitant direct bij de opdrachtgever in dienst komt.  
Naar aanleiding van een uitgebreide profielschets waarin de vereisten tot in details zijn verwerkt gaan wij het complete werving en selectie traject aan met geschikte kandidaten. Desgewenst gaan we na het afnemen van een uitgebreide intakegesprek een eerste selectie/sollicitatie gesprek met de sollicitant aan. U krijgt op deze manier altijd de juiste sollicitanten voorgesteld.
De vergoeding van deze dienst wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald. Het betreft bij werving & Selectie in ieder geval altijd een éénmalige bedrag voor de bewezen diensten.

Payroll-Service

In de payroll-constructie verzorgt u de werving en selectie van de medewerkers en wij doen de rest. Van betaling loon tot ziekmelding wordt alles via ons geregeld. U kunt ons zien als uw personeels-zaken. Zo besparen wij u veel geld en nemen wij u veel werk uit handen. De kostenbesparingen hebben betrekking op de salaris-administratie, doorbetaling bij ziekte, waarborging van uw verzekeringspremies en controle over uw personeelskosten. Zo bent u bent nog meer gefocust op uw core-business.

SNA